Αρχή Wine Club Περιγραφή
Wine Club - Περιγραφή
Περιγραφή
Εγγραφή
FAQ
Το Wine CLUB των Αμπελώνων Ζαχαριά ξεκίνησε με στόχο την δημιουργία μιας δραστήριας οινικής παρέας, όπου οι φίλοι του κρασιού και του οινοποιείου μας θα βρίσκουν ευκαιρίες αγορών, ειδικές προσφορές, προτάσεις για εκδηλώσεις, αλλά και χρήσιμα άρθρα και νέα σχετικά με το κρασί.
Ως μέλη του club των Αμπελώνων Ζαχαριά θα απολαμβάνετε ιδιαίτερα προνόμια, πολλά από αυτά για πρώτη φορά. Μία τέτοια πρωτοεμφανιζόμενη  βασική  λειτουργία είναι η καινοτόμα αποστολή σε εσάς επιλεγμένων κρασιών από την πλούσια γκάμα των Αμπελώνων, για να τα απολαύσετε στο χώρο σας μαζί με τις καλύτερες προτάσεις σερβιρίσματος και γευστικού συνδυασμού. Συγκεκριμένα, στα μέλη του club που το επιθυμούν, θα αποστέλλουμε κάθε δίμηνο 2 φιάλες από τα προϊόντα μας, τις οποίες και θα επιλέγουμε με κριτήριο τον καλύτερο συνδυασμό ανάλογα με την εποχή. Με αυτό τον τρόπο, θα λαμβάνετε έγκαιρα στον χώρο σας τις καλύτερες προτάσεις μας για τα κρασιά του Χειμώνα, του Πάσχα, της Άνοιξης, του Καλοκαιριού, του Φθινοπώρου και των Χριστουγέννων.

Με βάση την επιθυμία τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα αποστολών, τα μέλη του club των Αμπελώνων Ζαχαριά κατατάσσονται σε 3 κατηγορίες:
  1. Απλά μέλη: Δεν απαιτείται καμία οικονομική συνδρομή. Δεν γίνεται καμία αποστολή κρασιών. Συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις εκδηλώσεις του club.
  2. Silver μέλη: Απαιτείται οικονομική συνδρομή 40 € ετησίως. Αποστέλλονται  3 φορές το χρόνο (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα) από 2 φιάλες κρασιού στον χώρο σας, δηλαδή στο σύνολο σας αποστέλλονται 6 φιάλες κρασιού. Το κόστος των αποστολών δεν συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια συνδρομή. Στην Αττική οι παραδόσεις θα γίνονται δωρεάν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση, ανάλογα την περιοχή.
  3. Golden μέλη: Απαιτείται οικονομική συνδρομή 75 € ετησίως. Αποστέλλονται  6 φορές το χρόνο (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα) από 2 φιάλες κρασιού στον χώρο σας, δηλαδή στο σύνολο αποστέλλονται 12 φιάλες κρασιού. Το κόστος των αποστολών δεν συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια συνδρομή. Στην Αττική οι παραδόσεις θα γίνονται δωρεάν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση, ανάλογα την περιοχή.


Φυσικά θα έχετε και άλλα αποκλειστικά προνόμια, όπως ειδικές εκπτώσεις στα κρασιά και στις βραδιές γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιούνται σε διάφορα εστιατόρια (15% έκπτωση τα απλά μέλη, 20% έκπτωση τα silver μέλη και 25% έκπτωση τα golden μέλη). Παράλληλα θα ενημερώνεστε για όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιεί το club Αμπελώνες Ζαχαριά για όλα τα μέλη του.

Όλη η  παρέα λοιπόν του club των Αμπελώνων Ζαχαριά ανεξάρτητα από την συνδρομή για την πρωτότυπη αποστολή  θα λαμβάνει newsletter με  τα τελευταία ενδιαφέροντα νέα των Αμπελώνων Ζαχαριά, όπως τα πρωτοεμφανιζόμενα κρασιά, τις καινούριες συνεργασίες, τις εκδηλώσεις, τις βραδειές δείπνων, την συμμετοχή σε διαγωνισμούς και τα μοναδικά δώρα. Θα προσκαλείται για ξενάγηση και επίσκεψη σε όλους τους χώρους των Αμπελώνων Ζαχαριά. Θα απολαμβάνει την συμμετοχή στο τρύγο και την οινοποίηση. Θα μαθαίνει για τις ειδικές συσκευασίες και φιάλες αλλά και τον τρόπο απόκτησης τους, θα συμμετέχει σε ξεχωριστά σεμινάρια αλλά και στην ετήσια συγκέντρωση των μελών του club για την δοκιμή των κρασιών, την ανταλλαγή απόψεων και την γνωριμία .

Γραφτείτε λοιπόν πολύ εύκολα. συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας [εδώ].

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας καλωσορίζουμε στο club Ζαχαριά

Kαλά να περάσουμε!! 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε άτομα κάτω των 18 ετών.