Αρχή Wine Club FAQ
Wine Club - FAQ
Περιγραφή
Εγγραφή
FAQ
Γιατί να γραφτώ ως μέλος στο club των Αμπελώνων Ζαχαριά;
Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μαθαίνετε τα νέα μας, θα συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας, αλλά και θα έχετε ειδική έκπτωση 15%-25% (ανάλογα την κατηγορία μέλους που θα επιλέξετε) τόσο για την αγορά κρασιών από το site μας ή το οινοποιείο μας, όσο και για την συμμετοχή στις ειδικές βραδιές γευσιγνωσιών που θα διοργανώνουμε.

Κοστίζει η εγγραφή στο club των Αμπελώνων Ζαχαριά;
ΌΧΙ. Χωρίς κόστος μπορείτε να εγγραφείτε ως απλό μέλος στο club των Αμπελώνων Ζαχαριά και να συμμετέχετε κανονικά σε όλα τις εκδηλώσεις και τις γευσιγνωσίες που θα διοργανώνουμε. Επίσης, θα έχετε και έκπτωση 15% τόσο για την αγορά κρασιών από το site μας ή το οινοποιείο μας, όσο και για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας. Δεν θα συμμετέχετε όμως στο πρόγραμμα των αποστολών στον χώρο σας. Αντίθετα, αν εγγραφείτε ως silver ή golden μέλος, με μία συνδρομή 40€ ή 75€ ετησίως, θα λαμβάνετε 3 ή 6 φορές το χρόνο από 2 φιάλες κρασιού στον χώρο σας, δηλαδή στο σύνολο θα σας αποστέλλονται 6 ή 12 φιάλες κρασιού.

Γιατί να γραφτώ silver μέλος στο club των Αμπελώνων Ζαχαριά;
Γιατί μόνο με 40€ συνδρομή τον χρόνο θα έχετε στον χώρο σας 6 φιάλες από τα καλύτερα κρασιά των αμπελώνων μας. Συγκεκριμένα, θα λάβετε τρεις αποστολές των 2 φιαλών, μία πριν το Πάσχα, μία πριν το Καλοκαίρι και μία πριν τα Χριστούγεννα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πάντα στην ώρα του το κρασί για κάθε εποχή! Επιπλέον, θα έχετε έκπτωση 20% τόσο για την αγορά κρασιών από το site μας ή το οινοποιείο μας, όσο και για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας.

Γιατί να γραφτώ golden μέλος στο club των Αμπελώνων Ζαχαριά;
Γιατί μόνο με 75€ συνδρομή τον χρόνο θα έχετε στον χώρο σας 12 φιάλες από τα καλύτερα κρασιά των αμπελώνων μας. Συγκεκριμένα, θα λάβετε έξι αποστολές των 2 φιαλών. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πάντα στην ώρα του το κρασί για κάθε εποχή! Επιπλέον, θα έχετε έκπτωση 25% τόσο για την αγορά κρασιών από το site μας ή το οινοποιείο μας, όσο και για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας.

Υπάρχει επιβάρυνση για τις αποστολές;
Εάν βρίσκεστε στην Αττική, οι παραδόσεις θα γίνονται στον χώρο σας εντελώς δωρεάν! Σε διαφορετική περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων εάν θα έχετε κάποια μικρή επιπρόσθετη χρέωση για τις αποστολές.

Πως γίνεται η πληρωμή;
Η πληρωμή δεν γίνεται on-line. Επικοινωνούμε μαζί σας, σας ενημερώνουμε αν υπάρχει κάποια πρόσθετη χρέωση εξαιτίας του τόπου που πρέπει να γίνουν οι αποστολές και είτε μας δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να κάνουμε την χρέωση, είτε σας δίνουμε έναν αριθμό λογαριασμού για να κάνετε την κατάθεση, είτε τέλος μπορείτε να επιλέξετε και την χρέωση με αντικαταβολή.

Πως ενημερώνομαι για το ποια κρασιά συμμετέχουν στις αποστολές;
Πριν από κάθε αποστολή, στα νέα του wine club, σε αυτό το site, θα δίνονται πληροφορίες για τα κρασιά που θα αποσταλούν στα μέλη, αλλά και συμβουλές για την απόλαυσή τους!

Τι γίνεται αν το μετανιώσω και θέλω να ακυρώσω την συνδρομή μου;
Κανένα πρόβλημα! Θεωρούμε ότι όλες οι αποστολές είναι ισόποσης αξίας και άρα σας επιστρέφουμε το υπόλοιπο ποσό, που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες αποστολές. 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε άτομα κάτω των 18 ετών.