Τα κρασιά της σειράς Αμπέλου Φως δημιουργούνται από μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς δύο ποικιλιών, με το κόκκινο να αποτελείται από Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon, το ροζέ από Αγιωργίτικο και Syrah, ενώ το λευκό από μοσχοφίλερο και ροδίτη αλεπού. Κρασιά φρέσκα, αλλά και με πολυπλοκότητα, βραβευμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς αλλά και με διθυραμβικές κριτικές από διεθνή περιοδικά του κρασιού. Τα κρασιά της σειράς Αμπέλου Φως αποτελούν μια ξεχωριστή οινική πρόταση από μόνα τους, αλλά και όταν συνδυάζονται με πιάτα της Ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.